Antonescu: "Ponta e la mâna lui Băsescu acum. Mă simt umilit"

Președintele PNL Crin Antonescu s-a declarat, miercuri seara, îngrijorat de situația delicată în care a ajuns premierul Victor Ponta. Liderul liberal susține că prin propunerile Laurei Codruța Kovesi pentru șefia DNA și a lui Tiberiu Niţu la PG, primul-ministru s-a pus singur într-o situație delicată, ajungând să fie "la mâna lui Traian Băsescu".

Crin Antonescu a fost întrebat cum explică alegerea lui Victor Ponta de a o propune pe Laura Codruța Kovesi pentru șefia DNA.

"Victor Ponta a zis că face acest compromis pentru că așa cere Europa. (...) Victor Ponta e la mâna lui Traian Băsescu acum. Dacă Traian Băsescu nu dă curs acelor propuneri, Victor Ponta este într-o situație delicată rău. Nu pot să îmi dau seama cum un om cu 70% în Parlament ajunge la mâna unui om care este respins și de propriul partid", a declarat co-președintele USL la Realitatea Tv.

Crin Antonescu susține că, alături de Victor Ponta, se simte și el umilit.

"Umilința lui Victor Ponta de a spune că luptă pentru salvarea Justiției de mână cu Băsescu și Kovesi o resimt și eu", a adăugat liderul liberal.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel