Antonescu: Ponta a decis că existența USL s-a încheiat. Declarațiile premierului, obraznice și mincinoase

Premierul Victor Ponta a declarat că liberalul Crin Antonescu va fi candidatul Opoziției pentru că a luat decizia de a încheia existența USL, a spus președintele PNL, Crin Antonescu, joi seara, la Realitatea Tv. Liderul PNL i-a atras atenția lui Ponta că, în ciuda siguranței pe care o afișează, nu este deloc cert că actualul premier va mai fi la putere până la sfârșitul anului. Întrebat dacă mai crede în existența USL, președintele PNL a răspuns: "după declarația de astăzi a d-lui Ponta, nu!".

"Am o părere proastă. E o declarație în dulcele stil Ponta, în care de fapt se insinuează lucruri și nu se spune ceea ce e de spus", a comentat Antonescu declarațiile premierului Ponta de după întâlnirea cu liderii USD la un hotel din Capitală.

Antonescu a găsit două explicații pentru ieșirea prim-ministrului, sugerând, în registru ironic, că Victor Ponta era amețit după ieșirea de la un "chef". Dar varianta cea mai probabilă, în opinia lui Antonescu, este aceea că Ponta și PSD au decis deja că USL s-a rupt.

"Fie să ne gândim, asta e varianta beningnă, că era totuși o sărbătoare, o euforie și a fost o vorbă de la ieșirea de la un chef sau ceea ce mă tem că e cazul, o declarație pentru mine foarte clară, că stăm degeaba până luni, că decizia d-lui Ponta, a partidului pe care îl conduce este aceea de a închide existența USL, dar că fără să aibă tăria și să spună acest lucru (...) se aruncă vina, se găsește scuza și se minte. Eu de candidat voi candida, dacă partidul mă va sprijini", a spus Antonescu.

Antonescu a reținut din spusele lui Ponta că "nu mai poate fi vorba de candidatul comun USL", adăugând că din afirmațiile lui Ponta se subînțelege ideea că "domnia sa va fi la Putere și eu undeva în Opoziție, ceea ce este probabil și nu este deloc atât de sigur".

"Dl. Ponta deține Puterea de la cetățeni împreună cu noi, de la Parlamentul României împreună cu noi de la nominalizarea președintelui, au făcut și un pact în acest sens, împreună cu noi pentru a se vedea la putere în continuare fără PNL trebuie să găsească o nouă sursă de legitimitate", a mai spus Antonescu.

Crin Antonescu a catalogat declarația lui Ponta drept una "obraznică" și "mincinoasă" prin care a transmis "că nu avem ce aștepta până luni".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel