Antonescu: Poate ar fi bine ca Patriciu să iniţieze formarea unui nou partid

crinl
crinl

Invitat luni seara la TVR1, președintele PNL, Crin Antonescu, a declarat că "poate ar fi bine" ca omul de afaceri liberal Dinu Patriciu să susţină apariţia un nou partid politic.

Antonescu a fost întrebat dacă, în situaţia în care Dinu Patriciu va iniţia formarea unui nou program politic, a unui nou partid, îl va urma pe omul de afaceri liberal. "Dar când l-am urmat eu pe Dinu Patriciu? Nu l-am urmat niciodată, nu l-aş urma nici acum. Cred că ar putea-o face, poate că ar fi şi bine s-o facă", a adăugat el, precizând că o nouă formaţiune politică nu ar slăbi PNL.

Declarația liderului PNL vine după ce Dinu Patriciu  a lăsat să se înţeleagă, într-un interviu acordat cu câteva luni în urmă ziarului România Liberă, că ar susţine un partid nou, cu oameni responsabili şi competenţi. Ulterior, Patriciu a explicat, într-un editorial în ziarul Adevărul, că nu are în vedere un astfel de demers. "Nu este adevărat că aş susţine vreun partid. Întrebarea era pur ipotetică, iar interpretarea răspunsului, din dorinţa de senzaţional, cu regret, tendenţioasă", a susţinut el.

De menţionat că, în ultima perioadă, relaţiile din spaţiul public dintre Crin Antonescu şi Dinu Patriciu au devenit mai tensionate, cei doi având schimburi de replici mai dure, prin intermediul declaraţiilor de presă sau al editorialelor.

De altfel, în ziarul omului de afaceri Dinu Patriciu a fost publicat luna trecută o anchetă sub titlul "Adevărul vă prezintă o zi din viața lui Crin Antonescu", articol ce a dus la o luare de poziție dură a liderului PNL la adresa cotidianului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel