Antonescu: PNL nu l-a trădat pe Silaghi. L-a pus ministru de trei ori

Crin Antonescu a ținut să-i dea replica lui Ovidiu Silaghi la acuzația acestuia că președintele PNL l-ar fi trădat de trei ori înainte de a trece în barca PSD.  Antonescu susţine că nu l-a trădat pe fostul vicepreşedinte al partidului, Ovidiu Silaghi, ci partidul l-a pus de trei ori ministru.

„Pe mine m-a surprins această mişcare pentru că îl cunosc pe Ovidiu Silaghi, este un om care a fost 24 de ani în PNL, care a fost de trei ori ministru al partidului, a fost parlamentar, era vicepreşedinte al partidului şi care nici măcar nu ne-a anunţat că ne părăseşte şi pleacă la PSD", a declarat pentru gândul Crin Antonescu.

El a reamintit că această nouă plecare din PNL nu este la fel de ruşinoasă precum cea a fostului preşedinte al partidului, Călin Popescu Tăriceanu.

"Cazul domnului Silaghi nu este nici pe departe la fel de ruşinos cum a fost cazul domnului Tăriceanu. Nu are importanţă că s-a înscris în PSD sau nu, e pe faţă agent PSD şi lucrează pentru PSD", a declarat Antonescu.

El a ţinut să precizeze că nu l-a trădat vreodată pe Ovidiu Silaghi, ci partidul l-a pus de trei ori ministru.

Citește și: Silaghi, "transfugul mic și trist": Am trădat după ce Antonescu m-a trădat

"Nu se pune problema nici pentru domnul Silaghi nici pentru altcineva dacă m-a trădat pe mine sau eu l-am trădat pe el. Problema pe care ar fi trebuit să şi-o pună este dacă trădează PNL al cărui vicepreşedinte a fost până în momentul în care a a fugit la PSD. PNL nu l-a trădat de trei ori pe domnul Silaghi, ci l-a desemat ministru de trei ori pe domnul Silaghi. O dată în timpul guvernelor Tăriceanu şi de două ori în timpul guvernelor Ponta", a fost replica lui Antonescu la afirmaţiile lui Silaghi, care a spus că preşedintele PNL l-a trădat de trei ori înainte să plece la PSD.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel