Antonescu, PNL, la congresul PSD: Împreună!

crin_antonescu
crin_antonescu

Președintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri, al Convenția PSD, că liberalii și actuali colegii de uniune nu ar trebui să uite atunci când vor deveni inamici politici, că în cele mai grele momente s-au avut ca frații.

”Vă spun cu prietenie că vor trece anii, vom încheia ce avem de făcut împreună şi aceste două partide se vor afla, aşa cum este logica normală, politică, democratică faţă în faţă în bătălii electorale cândva. Ar fi extraordinar să nu uităm nici unii, nici alţii ce am făcut împreună şi atunci când vom fi adversari şi atunci când veţi fi adversari. Să nu uităm că în momentele cele mai grele pe care le-am trăit în 2010, 2011, 2012 ne-am avut de multe ori ca fraţii şi aceste lucruri ar trebui să nu le uităm nici noi, nici dvs niciodată”, a spus liberalul la Sala Palatului.

Antonescu a întărit tema ”scopului comun” pe care PSD și PNL îl împart. ”Dacă astăzi m-am adresat cu camarazi nu este pentru că aş fi devenit sau mă bate gândul să devin socialist sau social-democrat, ci pentru că am luptat şi încă luptăm împreună, pe acelaşi front şi cu acelaşi scop”, a mai spul șeful Senatului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel