Antonescu: Patriciu a mai pierdut azi un proces, în care tocmai ne punea sechestru pe PNL pentru ca să-i dăm nişte bani

Crin Antonescu1
Crin Antonescu1

Preşedintele PNL Crin Antonescu a declarat miercuri că omul de afaceri liberal Dinu Patriciu a pierdut, deocamdată, procesul în instanţă prin care a încercat să dobândească o sumă de bani de la partid care, potrivit liderului acestuia, nu i se cuvenea.

"Domnul Patriciu a mai pierdut azi un proces, şi nu de 50 de bani, mai mult, în care tocmai ne punea sechestru pe partid ca să-i dăm nişte bani şi nu trebuia să-i dăm. Şi mă rog, deocamdată l-am câştigat", a anunţat Antonescu.

Afirmaţiile au fost făcute într-o emisiune la Antena 3, în cadrul căreia realizatoarea a adus discuţia despre PNL şi susţinerea financiară a lui Dinu Patriciu. "Lăsaţi-o cu banii lui Patriciu, vă rog. Nu cu mine, puteţi să încercaţi pe la alte partide", a comentat Antonescu.

"Gândul.info" a scris, în august, că firmele lui Dinu Patriciu şi Dan Voiculescu au dat în judecată PNL, ambele reclamând neplata unor datorii din campania prezidenţială. În cazul lui Dinu Patriciu, ar fi vorba de firma Odyssey Communication, iar datoriile ar fi de aproximativ 600.000 de euro.

Citește și:

Se rupe USL? Patriciu şi Voiculescu îi cer lui Antonescu banii din campania electorală

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel