Antonescu: Opoziţia poartă discuţii cu parlamentari din PDL, feed-back-ul e pozitiv. Dezertorul Dan Bordeianu, reprimit în PNL

SEDINTA COMUNA - CAMERA DEPUTATILOR - SENAT
SEDINTA COMUNA - CAMERA DEPUTATILOR - SENAT

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat după şedinţa BPC, că opoziţia poartă discuţii cu parlamentarii PDL pentru a i se alătura în Parlament, el apreciind că feed-back-ul este unul pozitiv "în unele cazuri".

"Deputatul Dan Bordeianu, care a activat o vreme în rândurile independenţilor, a revenit în PNL şi în grupul parlamentar liberal şi îşi va desfăşura activitatea în cadrul grupului de la Cameră, şi ca vicepreşedinte in Biroul Judeţean PNL Vaslui", a anunţat Crin Antonescu, potrivit NewsIn. "Suntem în ofensivă în această privinţă pe mai multe planuri parlamentare", a declarat Antonescu, care a precizat că "ofensiva" opoziţiei vizează mai multe formaţiuni politice. "Ducem discuţii cu parlamentari din PDL. E, ca să zic aşa, simpatia mea", a spus Antonescu, potrivit Mediafax. Întrebat dacă feed-back-ul parlamentarilor PDL este pozitiv, liderul liberal a răspuns: "E pozitiv, în unele cazuri".

Antonescu a mai spus că numără cum trec "zilele de gândire" ale UDMR. "Număr cu drag şi atenţie cum trec zilele de gândire ale UDMR, căci trec. Asta e duritatea timpului: cu toţi îmbătrânim. Timpul trece pentru toţi", a spus Antonescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel