Antonescu: opinia lui Orban nu reprezintă cu nimic PNL

antonescu
antonescu

Liderul PNL, Crin Antonescu a ţinut să explice ieşirea lui Orban, după şedinţa PNL. Antonescu a explicat că această opinie este singulară şi nu reprezintă poziţia PNL-ului. Înainte de şedinţa USL, Antonescu a precizat că Orban nu riscă sancţiuni din partea conducerii.

[caption id="attachment_223184" align="alignleft" width="310"] Foto: Mediafax[/caption]

„Solidaritatea internă a USL este, după acest episod legat de suspendarea președintelui și a refrendumului, cel puțin la fel de puternică așa cum a fost în timpul alegerilor locale și înainte de această suspendare. Speranțele mai multor adversari politiici că se pot crea fisuri, sunt vane. Există o solidaritate deplină a USL, între partidele noastre. Responsabilitatea politică pentru această suspendare o asumăm în întregime împreună, aceste partide, liderii lor”, a declarat Antonescu.

În ceea ce privește afirmațiile liberalului Ludovic Orban, Antonescu a spus că opinia acestuia este singulară și nu reprezintă Partidul Național Liberal. „Orban a pus în cauză raporturile dintre PNL și PSD, a pus problema responsabilității, vinovăției pentru eșecul practic la acestui referendum. A fost categoric singura voce, este o opinie care nu reprezintă cu nimic PNL”, a mai spus Antonescu.

„Nu se pare normal ca Antonescu și PNL să fie țap ispășitor pentru referendum, că de fapt noi am susținut un demers care nu a fost inițiat de noi și că nu mi se pare normal ca liderii PSD să pună în spatele PNL un rezultat care nu poate fi considerat un eșec. Nu graba lui Antonescu de a ajuge președinte a declansat acest referendum”, a declarat Orban, după ședința Delegației.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel