Antonescu nu exclude o candidatură la prezidențiale alături de Oprescu

antonescu oprescu
antonescu oprescu

Crin Antonescu, a declarat, vineri, la Antena 3, că nu este imposibil ca el şi Sorin Oprescu să candideze pentru Preşedinţie, menţionând însă că este posibil şi ca nici unul dintre ei să nu candideze.

 "Continuu să fie candidatul USL şi, din punctul meu de vedere, dincolo de toate dezamăgirile şi dezgustul de care vorbeam, nu văd în acest moment un motiv pentru a nu mai fi", a spus Antonescu la Antena 3, precizând însă că alegerile prezidenţiale nu sunt o temă de actualitate.

 El a ţinut să menţioneze că niciodată Preşedinţia nu a fost pentru el un scop în sine. "După ce am văzut în aceste săptămâni, vă rog să mă credeţi că doinţa nu mi s-a întărit. Eu sunt un om care mă bat, mă bat într-o echipă şi în slujba unor oameni şi să ştiţi că mă pot bate din orice poziţie", a spus preşedintele interimar.

 Antonescu a mai spus, răspunzând unei întrebări, că nu exclude o candidatură la Preşedinţie din partea lui Sorin Oprescu, menţionând că el ar putea să îi fie acestuia contracandidat.

 Antonescu a mai spus că Sorin Oprescu va fi un candidat redutabil într-o eventuală candidatură a acestuia la prezidențiale.

"Nu este un vis interzis. Deci nu văd nimic rău în asta. Doi, nu suntem în situaţia de a avea alegeri şi să vedem cine, cum candidează. Trei, nu văd de ce ar mai avea loc alegeri dacă nu pot candida mai mult oameni deodată", spus Antonescu.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel