De ce se bucură Antonescu de succesul lui Diaconu

Liberalul Crin Antonescu spune că votul de refuz a mers, din fericire, la Mircea Diaconu, și nu la partide precum PRM, precizând că actorul a fost ales eurodeputat pentru că "a părut" victima sistemului și a clasei politice

Mai mulți lideri PNL au avut, luni seară, o întâlnire informală la Parlament, la capătul căreia Crin Antonescu a declarat că PNL este singurul partid care "și-a asumat eșecul".

"Toate partidele și toți jucătorii politici au suferit un eșec și, paradoxal, cel mai mic eșec a fost suferit de PDL", spus liberalul.

El a explicat că rezultatul alegerilor de duminică reprezintă un eșec pentru PSD pentru că partidul premierului Ponta și-a propus o țintă mult mai ridicată. În opinia lui Antonescu, interpretarea liderilor PMP care spun că scorul de 7% este unul bun pentru un partid tânăr este eronată, pentru că locomotiva sa electorală a fost Traian Băsescu.

Expresia de vot pentru Mircea Diaconu "vine din votul antisistem, a părut victima sistemului, a statului, a politicienilor. Singurul vot de refuz s-a dus, din fericire, la Diaconu, nu la PRM", a declarat Antonescu.

Crin Antonescu a ținut să sublinieze gravitatea gestului premierului de a părăsi plenul în momentul citirii moțiunii de cenzură formulată de Opoziție.

"Astăzi, pentru prima dată, un premier, din 1990 până astăzi, a venit și ne-a spus că nu vrea să se joace de-a moțiunea, că e obosit", a spus Antonescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel