Antonescu: N-am spus că nu candidez la Președinție dacă nu luăm 20%

Președintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, că nu a spus niciodată că nu va candida la alegerile prezidențiale în cazul în care PNL nu va obține 20% din voturi la alegerile europarlamentare din 25 mai. Liderul liberal a reiterat însă că în această situație va demisiona de la conducerea partidului.

"Eu n-am spus niciodată că dacă nu facem 20% nu mai candidez la Președinție. Eu am spus o chestiune de management al partidului, sunt managerul partidului, am convenit cu fiecare președinte niște ținte realiste și nu pot să le cer președinților de organizații: 'domn'e, uite ce-i, ți-ai asumat scorul ăsta, răspunzi' și eu să nu fac asta.

Am vorbit despre faptul că toți avem o responsabilitate și mi se pare corect, primul, ca președinte al partidului, să mi-o asum. Candidatura la Președinție este o altă poveste pe care evident partidul o va decide", a declarat Crin Antonescu, la Slatina, citat de Agerpres.

Vezi și: Update 19 mai. Alegerile europarlamentare 2014 - Prognoza DCNews: Rezultatele fiecărui partid și ale candidaților independenți

Președintele PNL a reafirmat că va demisiona de la conducerea partidului dacă liberalii nu vor obține 20% din voturi și a adăugat că în această situație vor fi schimbați și liderii de filiale care nu și-au atins obiectivele.

"Da, dacă nu obținem cel puțin 20%, demisionez din funcția de președinte al partidului. Ceea ce nu înseamnă că nu sunt implicat în continuare în viața acestui partid, că nu rămân în el, că nu lucrez pentru el, dacă s-ar întâmpla așa ceva. (...) Eu am spus că dacă s-ar întâmpla așa ceva, voi demisiona după ce voi avea grijă ca toți cei care au făcut ca acest rezultat să nu fie atins să fie schimbați", a continuat Crin Antonescu.

Citește și: Alegeri europarlamentare 2014: Votează online pe DC News

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel