Antonescu, la Iași: Vreau o Românie, demnă, parteneră, nu slugă

antonescu
antonescu

Prezent, duminică, la mitingul USL de la Iași, președintele interimar Crin Antonescu a arătat ce fel de țară își dorește, una ”demnă, parteneră, nu slugă” și în care niciun demnitar sau președinte să nu-și mai jignească cetățenii.

“Eu vreau o Românie care respectă și este respectată, eu vreau o Românie care să nu mai fie confundată cu hoți și cu cerșetori, ci vreau o Românie căreia să i se mulțumească pentru mințiele strălucite, copiii acestui popor pe care îi dă în fiecare an Europei și lumii. O Europă care să ne mulțumească pentru sutele de mii de oameni din România care muncesc cinstit acolo pentru a-și câștiga existența. Vreau o Românie demnă, parteneră, și nu slugă și o vom avea”, a declarat Crin Antonescu.

De asemenea, președintele interimar, le-a transmis celor prezenți la mitingul organizat de USL, că-și dorește o Românie ”normală”, în care niciun demnitar să nu mai aibă curajul să jignească cetățenii.

“Vreau o Românie în care niciodată președintele acestei țări sau vreun alt demnitar să nu mai aibă curajul să jignească militarii, veterani, rezerviști sau activi, care apără această țară, să nu mai aibă curajul niciodată să jignească profesorii și învățătorii care cresc copii acestei țări, să nu mai aibă curajul niciodată să jignească niciun cetățean român care își plătește impozitele, muncește și își crește copiii în țara asta. Vreau o Românie normală”, a adăugat Crin Antonescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel