Antonescu: În PNL nu există bătălii. Chițoiu, despre demisie: Este o posibilitate

antonescu
antonescu

Crin Antonescu intenţionează să ceară, în şedinţa Delegației Permanente, demisia mai multor miniştri. Pe lista neagră a liderului liberal s-ar  afla Daniel Chiţoiu, Eugen Nicolăescu şi Mariana Câmpeanu. În schimb, Daniel Chiţoiu a spus că este posibil să-şi dea demisia din Guvern, după scandalul iscat în jurul electoRatei.

Crin Antonescu a declarat, joi, că în "PNL nu există niciun fel de bătălie, nu este niciun fel de agitație, niciun fel de conflict. PNL se organizează la începutul unui an extrem de important din toate punctele de vedere, inclusiv electoral. Avem o Delegație Permanentă care va avea loc vineri în care se vor discuta foarte multe lucruri, de la activitatea miniștrilor, la activitatea Guvernului, a Parlamentului, până la perspectivele, obiectivele și acolo unde este cazul, mutările pentru perioada următoare.

Vom lua decizii în această privință fără niciun fel de război. Toată lumea în PNL are aceleași obiective, toată lumea are același program, suntem o echipă care are poziții prin anumiți reprezentanți ai ei  în Guvern, o anumită pondere în Parlament, o reprezentare la nivelul USL. Toate aceste lucruri trebuie armonizate, adăugând și măsurile de organizare care se vor lua pentru alegerile europarlamentare. Toate aceste lucruri, în deplină ordine și chiar seninătate, vor fi discutate, se vor lua decizii vineri, deciziile în măsura în care vor privi Guvernul, cel puțin una, și anume succesorul domnului Stroe la Ministerul de Interne, vor fi comunicate premierului", a mai declarat președintele PNL, Crin Antonescu.

Chiţoiu: Este o posibilitate pentru a demisiona din Guvern

Daniel Chiţoiu, a spus că este o posibil să-şi dea demisia din Guvern, după scandalul iscat în jurul electoRatei, despre care preşedintele PNL, Crin Antonescu, a spus că nu a fost discutată anterior în cadrul partidului.

"Este o posibilitate. Deocamdată... mâine vom discuta, la Biroul Politic. Mâine veţi afla, mâine discutăm. Nu cred că o să fiu remaniat". Chiţoiu a făcut aceste declaraţii după întâlnirea liderilor USL, la care au participat Victor Ponta, Liviu Dragnea, Gabriel Oprea şi Crin Antonescu, Daniel Chiţoiu, Eduard Hellvig.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel