Urmărește emisiunea live


Antonescu: Îmi pare rău pentru Băsescu, nu există un sfârşit mai jalnic

MITING USL - IASI
MITING USL - IASI

Crin Antonescu a criticat du decizia PDL de a boicota referendumul de pe 29 iulie. El a spus că acesta este un sfârşti urât pentru Traian Băsescu, care va ieşi din istorie ca un lider cu o imagine dezastruoasă. Antonescu susţine că mesajul pe care-l transmite Băsescu este:  "Staţi acasă, mi-e frică de votul vostru!".

"De opt ani de zile, Băsescu face dosare, vorbeşte despre dosare, ameninţă cu dosare. Niciunul dintre noi nu s-a ferit din calea justiţiei şi azi vedem clar cine vrea să vă oprească să veniţi la vot, pentru a scăpa de justiţie. Sunt oamenii care nu mai apar alături de Traian Băsescu la mitinguri. Nu mai apar alături de el nici Elena Udrea, nici Adriean Videanu, nici Sorin Blejnar, nici Emil Boc", a afirmat Antonescu, la Oradea.

Crin Antonescu a arătat că, în acest moment, mesajul lui Traian Băsescu către români este: "Staţi acasă, mi-e frică de votul vostru. Toată lumea în România, fie că îl mai vrea sau nu pe Traian Băsescu, ştie că o lovitură de stat nu se dă cu Parlamentul, cu deciziile Curţii Constituţionale, chemând oamenii la vot, ci cu tancurile, armata, încălcând votul oamenilor, iar Traian Băsescu vă spune azi că dacă veniţi la vot validaţi o lovitură de stat", a mai arătat Antonescu.

El le-a transmis celor de la miting că "nu există un sfârşit mai jalnic pentru un om politic democrat. Îmi pare rău pentru Traian Băsescu", a mai spus Crin Antonescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel