Antonescu îi vrea pe Tăriceanu și susținătorii săi afară din PNL

crin_antonescu
crin_antonescu

Pesurse.ro scrie că imediat după Anul Nou, mai mulți oameni care îl susțin pe Călin Popescu Tăriceanu vor fi excluși din partid.

Pentru că un atac direct asupra lui Călin Popescu Tăriceanu ar genera tensiuni în interiorul PNL, Crin Antonescu a decis să lucreze prin învăluire, sacrificându-i pe oamenii care-l susțin pe fostul premier. Asa se face că mulți dintre aceștia au fost tratați ca membri “second hand” când a venit vorba de împărțirea funcțiilor în structurile Parlamentului. Se anunță excluderi imediat după Anul Nou.

Mai mult, surse din PNL dau ca și sigură excluderea lui Andrei Chiliman din partid, precizând că la ultima ședința a Biroului Politic, primarul, apropiatii lui, dar si oamenii pe care acesta i-a sprijinit in alegeri, au fost infierati de liderul PNL.

Fostul deputat PNL Adriana Săftoiu, proaspăt exclusă din PNL sugerează că, foarte repede, vor fi maziliți și Andrei Chiliman, Ludovic Orban, Calin Popescu Tăriceanu și Cătălin Cherecheș.

“Vom vedea în ce măsură realitatea le dă lor sau mie dreptate atunci când spuneam că anumite decizii nu sunt în favoarea Partidului Național Liberal”, a mai spus Adriana Săftoiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel