Antonescu îl susține pe Iohannis în lupta cu Ghișe. El nu mai candidează

Președintele demisionar al PNL, Crin Antonescu, a declarat că-l susține pe Klaus Iohannis în cursa pentru șefia Partidului Național Liberal, precizând că e posibil ca până la data Congresului să se anunțe și alte candidaturi.

"Dl Ioan Ghișe a anunțat candidatura domniei sale la președinția PNL, dl Ludovic Orban, minune Dumnezeiască, a anunțat renunțarea la candidatura sa (...) Asta nu înseamnă că aceste candidaturi anunțate astăzi sunt singurele care vor fi în Congres. Termenele de depunere a candidaturii sunt până în preajma congresului", a declarat liderul liberalilor.

Citește și Klaus Iohannis candidează la șefia PNL. Se bate cu Ioan Ghișe. Ludovic Orban s-a retras

Crin Antonescu a anunțat că PNL a decis să accepte invitația PDL privind discuții politice în vederea unui colaborări.

"Delegația Permanentă a decis să dăm curs invitației PDL pentru discuții politice, a confirmat ceea ce și eu, în principiu, sub rezerva Biroului Politic, îi confirmasem lui Vasile Blaga ieri, când m-a contactat telefonic. Ne vom întâlni azi la orele 17.00, în formatul 1+5", a spus Antonescu.

Liberalul a precizat că el nu va candida la șefia partidului în Congresul de la sfârșitul lunii iunie, ci îl va susține pe Klaus Iohannis.

În ceea ce privește candidatura sa la prezidențiale, Antonescu a arătat că există două școli de gândire în PNL: una care crede că rămâne valabilă decizia din Congresul USL, când Crin Antonescu a fost ales drept candidat, în timp ce cealaltă consideră că trebuie rediscutat numele prezidențiabilului într-un Congres sau în Delegația Permanentă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel