Crin Antonescu iese la atac: Ponta, greșeală uriașă și inutilă

ponta antonescu dc
ponta antonescu dc

Senatorul liberal Crin Antonescu spune că premierul Victor Ponta a intrat "în zona marilor greșeli" prin adoptarea ordonanței de urgență care dă mânâ liberă migrației politice.

Crin Antonescu crede că singura persoana care îl putea opri pe Victor Ponta din drumul spre Cotroceni este însuși Victor Ponta, o mișcare precum adoptarea unui astfel de act normativ riscând să-l coste Președinția.

"Această ordonanță este o greșeală uriașă a d-lui Ponta. Dl Ponta a început să facă niște greșeli foarte mari, una este menținerea chiar inexplicabilă a d-lui Palada în funcția de purtător de cuvânt, iar această ordonanță este o greșeală uriașă. De ce? Având în vedere mașinăria organizatorică mediatică și suportul de altă natură mai puțin văzută de care totuși beneficiază în raport cu contracandidații săi la președinție, nu putea pierde decât într-un singur fel: generând în societatea românească sentimentul că se întoarce PSD-ul de până în 2004.

Chestiunea asta n-o puteau face contracadidații străini, nu puteau ei convinge o majoritate a românilor, o putea face doar dl Ponta", a declarat Crin Antonescu, într-o intervenție telefonică în cadrul ediției de joi a emisiunii "Jocuri de Putere", de la Realitatea Tv.

OUG Dragnea: adevărata lovitură, dată în interiorul PSD

Antonescu a adăugat că Ponta este pe cale, "chiar și cu contracandidații actuali", să piardă Președinția României.

"E o greșeală nu doar neforțată, ci inutilă. Până acum, primarii care doreau să treacă în ciuda apartenenței oficiale la un partid de partea guvernului în schimbul alocărilor bugetare o făceau, au făcut-o de fiecare dată; pesediștii au tras pentru Băsescu sau nu s-au amestecat, peneliștii au tras pentru Ponta la europarlamentare astea și tot așa.

Ce l-a determinat pe Ponta să dea această ordonanță este natura de reprimat a acestui PSD incorigibil și faptul că în fața temerilor d-lui Ponta și PSD-lui că ar putea să piardă prezidențialele, arma intimidării, arma presiunii psihologice a fost scoasă la iveală. Costurile sunt enorme și reacția care nu s-a mai văzut până acum", a mai declarat Crin Antonescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel