Antonescu, huiduit la Cluj: cum le-a răspuns jurnaliștilor

antonescu jurnalisti
antonescu jurnalisti

Președintele Senatului, Crin Antonescu, prezent la inaugurarea noii piste a Aeroportului Internațional "Avram Iancu" din Cluj, a fost huiduit de un grup de persoane nemulțumit de prețul primit pe terenurile expropriate din zonă. Liberalul a părut deranjat de întrebările jurnaliștilor despre candidatura sa la prezidențiale.

Despre persoanele care l-au huiduit la inaugurarea pistei, Antonescu a spus: "Să nu dramatizăm, nu au dat cu bombe". "Dacă aveţi o vocaţie pedagogică pentru prichindei, să v-o exersaţi în altă parte. Nu vă luaţi într-un fel de scandal şi nu vă enervaţi, v-am răspuns la toate întrebările, dar nu puteţi să-mi dictaţi ce să fac eu aici cu Uioreanu", i-a spus Antonescu unei jurnaliste care i-a explicat ce nemulțumiri au acei oameni.

Jurnaliștii i-au spus lui Antonescu despre ipotezele vehiculate în presă, conform cărora liberalul nu va mai fi candidatul USL la prezidențiale, întrebându-l dacă mai are susținerea PSD în această cursă. "S-a schimbat ceva? Aţi visat azi noapte ceva? (...) Nu mai vehiculaţi, când îmi voi schimba poziţia oficială, veţi fi anunţaţi", a răspuns președintele PNL, citat de Mediafax.

Crin Antonescu a fost rugat să comenteze un atac al unui consilier al premierului Ponta, Dan Sultănescu, care susținea că președintele PNL dă impresia unui opozant intern al Guvernului, adăugând că liberalii au vrut să boicoteze deplasarea lui Ponta la Cluj.

"Comentez doar partea a doua, care e complet ridicolă, în rest nu comentez ipotezele domnului Sultănescu. Eu mă văd ceea ce sunt şi cred că toate acţiunile mele, chiar dacă nu îi plac lui Sultănescu, sunt pornite de la ideea că avem o responsabilitate ca majoritate, ca alianţă care guvernează şi nu ne jucăm de-a opoziţia. Asta nu înseamnă că trebuie să ne comportăm ca garda de onoare, care ridică piciorul la exact câţi centimetri trebuie, pentru că e o formaţiune militară, noi suntem o formaţiune civilă", a răspuns Crin Antonescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel