Crin Antonescu dă cărțile pe față după referendum: De ce NU poate schimba Guvernul

Crin Atonescu a declarat, la România Tv, că eșecul referendumului nu este un motiv de schimbare a Guvernului.

Crin Antonescu a declarat, luni seară, că în PNL nu a existat o linie impusă nici măcar în rândul membrilor cu privire la referendumul pentru familie. "Nu pot să estimez gradul de implicare atât timp cât la Partidul Național Liberal a fost o decizie, cred, foarte corectă de a da libertatea tuturor membrilor, nu a existat o linie impusă sau prescrisă dată de Partidul Național Liberal nici măcar membrilor săi", a declarat Crin Antonescu. 

"Oamenii nu au fost interesați"

Referitor la abordarea referendumului la Bruxelles, liberalul a declarat că "Doamna Dăncilă a anunțat că PSD-ul nu se implică în acest referendum, ceea ce nu prea era senzația generală după venirea de la Bruxelles. Domnul Timmermans, socialist, a afirmat corect că nu e treaba Uniunii Europene, dar nu a pierdut prilejul să arate cât de mândru este că în țara sa s-a oficiat căsătoria între sexe identice și de asemenea și domnul Tăriceanu, care, îmi aduc aminte, după discuțiile pe care le-a avut (...) s-a dus acolo cu problema protocoalelor și a venit cumva cu problema referendumului, care s-a transformat și ăsta, din punctul de vedere al unor lideri ALDE, într-o problemă în România. În ce privește PPE, chiar nu a fost o problemă cu această chestiune și nu aș spune că a eșuat referendumul în România din cauza Bruxelles-ului. Pur și simplu, oamenii nu au fost interesați, într-o măsură suficientă, de această temă, din păcate" a mai spus Crin Antonescu.

"Rezultatul referendumului nu poate incrimina un guvern"

Întrebat dacă eșuarea referendumului ar fi un motiv de schimbare a Guvernului, fostul șef al PNL a negat. "Nu. Există multe alte motive, dar ăsta nu. Un motiv pentru schimbarea Guvernului ar fi putut fi grave deficiențe în organizarea referendumului, care era responsabilitatea Guvernului. Rezultatul referendumului nu poate incrimina un Guvern", a spus liberalul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel