Antonescu este dispus să-l reprimească pe Tăriceanu în PNL

Aflat la Ploiești, Crin Antonescu a declarat, joi, că se va pronunţa în favoarea reprimirii lui Călin Popescu Tăriceanu în PNL dacă acesta va dori să revină în partid. Despre Ponta, președintele Crin Antonescu a spus că s-a aflat într-o "situaţie jenantă" în ceea ce-l priveşte pe Tăriceanu.

Prezent, joi seară, la Ploieşti, preşedintele PNL Crin Antonescu a catalogat situaţia lui Călin Popescu Tăriceanu drept "un subiect atât de jenant încât nu ar trebui să se mai discute", transmite Mediafax.

”Mă aşteptam şi eu să prindă câţiva. Dar am spus că oricum nu va fi vorba de o sciziune. (…) Dacă face cerere de reprimire, eu, unul, mă voi pronunţa în favoare" a spus Antonescu referindu-se la Călin Popescu Tăriceanu.

Crin Antonescu l-a ironizat pe premierul Victor Ponta, spunând că acesta a fost pus într-o "situaţie jenantă" în momentul în care şi-a declarat public susţinerea faţă de proiectul lui Tăriceanu, pentru a se demonstra ulterior că acesta a fost urmat doar de senatorul Sorin Ilieşiu.

"Orice cetăţean, orice senator, orice om politic poate să primească într-o seară o invitaţie la televiziune şi să spună: «Mâine am să fac un partid, după aceea cu partidul ăla o să câştig nu ştiu ce, am să candidez la preşedinţie, am să-l bat pe Antonescu»… E normal. Ăsta este show biz-ul, ăsta este talk show-ul. Dar ca un prim-ministru să vină şi să spună «da, da,da excepţional, o să te susţinem, PSD-ul, ia vezi câţi băieţi poţi să rupi, că poate îţi dăm şi ceva pe la Guvern şi cred că e excepţional cum o să refacem noi USL-ul», iar a doua zi tu să te trezeşti numai cu Ilieşiu, asta e o problemă pentru primul-ministru, nu pentru cetăţeanul respectiv", a afirmat Crin Antonescu într-o conferinţă de presă la Ploieşti.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel