Antonescu dezvăluie care este cauza crizei din USL

usl
usl

Președintele PNL Crin Antonescu a declarat luni seară că „PSD-ul lui Victor Ponta începe să semene cu fiecare zi care trece, tot mai mult, cu PSD-ul de dinainte de 2004”.

„Când am format USL-ul, a fost o înțelegere între mine și proaspătul lider al PSD-ului, Victor Ponta. Am spus atunci că, cunoscând bine istoria recentă, știm ce a fost și ce este PSD-ul - cu rele și bune - știm prin ce a trecut - cu bune și rele - PNL, știm ce ne aduce împreună, deși totul ne desparte profund.

De asemenea, chiar dacă PSD-ul era și este un partid mai mare decât PNL, ideea de paritate a fost nu doar una aritmetică, ci una simbolică. Am spus că e o mare coaliție, în care voi aveți niște valori, principii - de stânga, noi - de dreapta, să vedem cum le putem armoniza. Criza constă în faptul că eu și colegii mei constatăm din ce în ce mai mult, cu fiecare zi ce trece, PSD-ul lui Victor Ponta începe să semene cu oarecare lăcomie să semene cu PSD-ul de dinainte de 2004”, a declarat Crin Antonescu, la B1 Tv.

Liderul liberal a mai spus că PNL și-a asumat riscuri prin participarea în USL și că actuala criză a apărut deoarece „s-au schimbat termenii inițiali”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel