Antonescu, același sfat de la doi foști lideri ai PSD: Năstase și Geoană

nastase-geoana
nastase-geoana

Candidatul USL la alegerile prezidențiale din 2014, Crin Antonescu, a primit în decurs de numai o zi, un același sfat de la doi foști lideri ai PSD, Adrian Năstase și Mircea Geoană.

[caption id="attachment_307935" align="aligncenter" width="640"] Sursa foto: Gandul[/caption]

Fostul premier Adrian Năstase i-a transmis, vineri seară, liderului liberal, Crin Antonescu: „Deşi, de obicei, nu dau sfaturi, dar ce cred eu că ar trebui făcut, privind din afară, este să-şi dezvolte dimensiunea contactelor externe. Pentru un preşedinte contactele externe sunt extrem de importante şi înainte de alegeri şi după alegeri”, a fost sfatul lui Năstase pentru Antonescu, în perspectiva candidaturii acestuia la prezidențialele din 2014, din partea USL.

Mircea Geoană, dispus să-și ofere "experiența"

Despre necesitatea ca președintele PNL să-și consolideze sprijinul extern a vorbit, sâmbătă, și un alt fost lider al social-democraților, senatorul PSD Mircea Goeană, dornic, de altfel, să-și ofere și sprijinul, în cazul în care actualul președinte al PSD, Victor Ponta, nu are nimic împotrivă, potrivit ampress.ro.

„Nu pot să uit că în 2009, deși m-a atacat extrem de brutal înainte de turul 1, în turul 2 a fost impecabil. Așa că dacă Crin vrea să vină spre mine și să-i ofer bruma mea de experiență în intern și în internațional, i-aș întoarce serviciul”, a declarat Geoană la B1 TV. „Evident, cu acordul lui Victor Ponta, ca să nu intrăm în alt gen de bucluc”, a adăugat Geoană.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel