Antonescu, despre OUG a lui Ponta pentru TVR: INACCEPTABILĂ

Președintele PNL, Crin Antonescu, a reacționat la propunerea premierului Victor Ponta, care a spus că va da o ordonanță de urgență pentru interimatul TVR. Liderul liberal consideră inacceptabilă propunerea premierului, fapt ce i l-a și transmis, și propune o nouă convocare a parlamentarilor pentru șefia televiziunii publice. 

ponta, oug, antonescu, tvr, sefie"I-am spus domnului Ponta că aşa ceva nu se face...că nu mai are rost. I-am spus că televiziunea este în momentul de faţă într-o situaţie critică, că este o instituţie decapitată şi că varianta domniei sale de a da o ordonanţă mâine mi se pare inacceptabilă. Nu putem să mai dăm a nu ştiu câta ordonanţă prin care să modificăm o lege, doar pentru că parlamentarii unui partid au fugit de la vot. Mai bine cheamă din nou parlamentarii mâine să ne pronunţăm prin vot", a declarat Crin Antonescu.

Marți, parlamentarii PSD au boicotat numirea în fruntea TVR a lui Rareș Bogdan. Din totalul celor 580 de membri ai celor două Camere și-au exprimat votul doar 176 senatori şi deputaţi, din care 174 au votat "pentru", iar doi "împotrivă". Numărul necesar de voturi este 291.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel