Antonescu, despre Macovei: Are foști consilieri în poziții de decizie

Crin Antonescu4
Crin Antonescu4

Președintele PNL, Crin Antonescu, a susținut, marți, că europarlamentara PDL Monica Macovei a fost cea care s-a pronunțat în cazul vicepremierului Liviu Dragnea că dacă nu va trimis în judecată, înseamnă că nu avem justiție în România. Liderul liberalilor susține că pentru el nu e nimic ilegal, însă el nu cunoaște, nu numește și nu schimbă procurori. 

Crin Antonescu a declarat că "Eu nu am spus niciodată pe niciun fel de proces, pe niciun fel de cercetare ce trebuie să se întâmple. Am spus eu, de pildă, că în cazul Silaghi trebuie să nu înceapă urmărirea sau că e vreun fals? Nu, nu am spus aşa ceva vreodată. Pentru mine cazul Dragnea e relevant că doamna Macovei a spus că, dacă Liviu Dragnea nu va fi trimis în judecată, înseamnă că nu mai avem justiţie în România. Liviu Dragnea trebuie trimis în judecată. Ăsta e doar un exemplu. A făcut nu ştiu câte. Nu e nimic ilegal în asta, dar eu vorbesc ca un om care nu cunosc, nu am promovat, n-am schimbat niciun procuror în viaţa mea".

"Macovei are foști consilieri în poziție de decizie în parchete"

Președintele PNL a adăugat, potrivit Agerpres: "Dacă faceţi o listă să vedeţi câţi foşti consilieri de-ai doamnei Macovei sunt în poziţie de decizie în parchete sau chiar în instanţe, o să trageţi poate nişte concluzii că am dreptate, în sensul că îi cunoaşte personal, atâta tot. Doamna Macovei toarnă la Bruxelles şi în alte părţi oameni politici, partide, instituţii din această ţară, Guvernul, asta spune, că influenţăm procurorii şi dumneavoastră nu ştiţi vreun procuror care să fi luat o decizie în folosul sau sub influenţa cuiva din USL".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel