Antonescu, despre liste comune PSD-PNL la europarlamentare: De discutat dacă simțim că se rupe USL

Antonescu-Ponta
Antonescu-Ponta

Președintele PNL, Crin Antonescu, nu exclude posibilitatea ca liberalii și social-democrații să candideze pe liste comune la europarlamentare. O astfel de ipoteză poate fi luată în calcul doar dacă USL, aflată în prag de rupere, ar vrea să se consolideze și să dea un semn de "revigorare", a explicat liberalul.

"Admit că și pentru mine și pentru mulți ipoteza unei liste comune ar fi de discutat dacă simțim că ar fi un semnal de revigorare, de reîncărcare a USL. Din păcate, din multe motive, încheiem acest an cu sentimentul pe care-l au foarte mulți din USL, acela că USL-ul nu mai e ce-a fost, că sunt tensiuni foarte mari și mulți calculeaza când se rupe, nu dacă se rupe. Ar fi un semnal de refacere. Dar nu avem o discuție deschisă pe acest subiect", a declarat Antonescu, joi seara, la România Tv.

PNL, PSD și PC au anunțat că vor candida pe liste separate la alegerile europarlamentare din 2014. Principalul motiv invocat este apartenența la familii europene diferite. PNL este parte a Alianței Liberalilor și Democraților din Europa, iar PSD este inclusă în familia Alianței Progresiste a Socialiștilor și Democraților. PC are un singur eurodeputat, pe Sabin Cutaș, care este dat ca fiind membru al socialiștilor europeni. Conservatorii au pe site-ul formațiunii lor un sondaj prin care își întreabă alegătorii la ce familie europeană ar trebui să adere PC anul viitor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel