IOAN RUS în Guvern. Antonescu, scenariu negru pentru Dragnea

Esența schimbării operate recent de PSD în Guvern nu este aceea că Dan Șova se retrage, ci că Ioan Rus a revenit în prim-plan, a declarat pentru DC News liderul liberal Crin Antonescu.

Crin Antonescu a arătat, joi, la interviurile DC News Live, ce înseamnă reprimirea lui Ioan Rus în Guvern din perspectiva luptelor interne din PSD.

"După ultimele mișcări din Palatul Victoria, tare mă tem că în curând spațiul pietonal s-ar putea aglomera chiar cu domnul Dragnea", a spus Antonescu.

Întrebat cum citește demisia lui Dan Șova de la Ministerul Transporturilor, Crin Antonescu a afirmat: "Nu citesc demisia d-lui Șova în niciun fel, citesc venirea lui Ioan Rus în Guvern", a spus liberalul, într-un scurt comentariu făcut după terminarea interviului la DC News Live, pe care îl publicăm cu acordul său.

"Cred că dl. Dragnea va fi pieton. Vom fi colegi", a adăugat Antonescu.

Liberalul face referire la un comentariu recent al președintelui executiv al PSD, care a declarat că Antonescu va fi un simplu "pieton" după Congresul PNL din 27 - 28 iunie.

"Din câteva motive simple, pământene, deloc oculte, nu-mi mai doresc să candidez la Președinție. Când a început tot scandalul ăsta - că eu am fost constrâns, că am fost șantajat, că m-a șantajat Băsescu, că PPE-ul... - eu am înțeles că în România este mai greu de înțeles că vrei să fii pieton. Domnul Dragnea și-a dat arama pe față și mi-a transmis că după Congresul PNL voi fi un simplu pieton. Mare jignire la adresa bieților pietoni", a mai spus Antonescu.

Victor Ponta, continuatorul lui Traian Băsescu? Ce spune Crin Antonescu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel