Antonescu despre excluderile din PNL: Gest absolut igienic

antonescu
antonescu

Președintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, cu privire la excluderile lui Andrei Chiliman și Diana Tușa, că-i pare rău că nu i-a dat mai demult afară. El a adăugat că a fost un gest de igienă. Antonescu a spus încă de la formarea Inițiativa România Liberale cu privire la membrii PNL, care fac parte din această formațiune “Ori va fi o decizie demnă de demisie din PNL și dacă nu are această demnitate va fi exclus un astfel de membru”. 

Crin Antonescu a spus că încă de acum un an au existat discuții în partid, nu în public, ce pot fi numite calomnii, nu critici. "Lucrurile au continuat și în momentul în care a apărut o structură, nu contează că e ONG și în statutul căruia sunt prevederi anti-PNL și apoi au urmat discuții ale domnului Chiliman și doamna Tușa și au și discutat cu partide aflate în adversitate cu PNL și dacă ei nu au făcut ceea ce trebuiau să facă- să demisioneze, atunci am făcut noi gestul absolut igienic de a-i da afară.", a spus Crin Antonescu, potrivit pesurse.ro

Înțelegeri cu dușmanii partidului

Președintele PNL a adăugat "Sigur nu e plăcut, dar îmi asum vinovăția de a-i da afară din prima pe acești oameni. Am greșit și ei au adus deservicii partidului în vădita înțelegere cu dușmanii partidului. Îmi pare pentru cei 23 de ani în PNL ai domnului Chiliman, dar și mai rău față de acest partid care să fie împroșcat atâția ani cu noroi cu texte scrise de alții.". Ultima parte a afirmației, "texte scrise de alții", se referă la faptul că Andrei Chiliman citea textele și nu spune nimic liber, așa cum a subliniat chiar Crin Antonescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel