Antonescu, despre coabitarea cu Băsescu și schimbarea lui Blaga de la Senat

Președintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, sâmbătă, la Antena 3, că o coabitare cu președintele Traian Băsescu ar trebui să dureze cât mai puțin. Despre declarațiile UNPR la adresa noului Cabinet, Antonescu le consideră jenante, iar despre schimbare lui Vasile Blaga de la conducerea Senatului acesta o consideră oportună, atâta timp cât majoritatea este deținută de Opoziție.

Președintele PNL, Crin Antonescu, a declarat la Antena 3, despre o posibilă coabitare cu președintele Traian Băsescu că  că aceasta ar trebui să dureze cât mai puțin.

"După alegerile generale, parlamentare, dacă noi le câștigăm, eu cred că ar fi normal ca președintele Băsescu să demisioneze. O colaborare cu Traian Băsescu nu este posililă", a declarat pre;edintele PNL, Crin Antonescu.

Referitor la declarațile liderilor UNPR, Crin Antonescu a afirmat că "declarațiile de prietenie pe care liderii UNPR le fac astăzi la adresa  guvernului USL și Guvernului Victor Ponta nu ne privesc cu nimic și le considerăm, încă o dată le spun, jenante. Eu vorbesc în numele meu personal", a declarat Crin Antonescu.

Referitor la schimbarea președintelui Senatului, Vasile Blaga, liderul PNL crede că acest lucru ar fi normal. Totuși, din punct de vedere politic este mai complicat, deoarece există acte, hotărâri care stipulează că președintele poate fi schimbat doar la retragerea sprijinului de către grupul parlamentar care l-a propus. Dar cred că e normal că odată ce majoritatea în Senat ne aparține să fie și un alt președinte de Senat, a conchid Crin Antonescu.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel