Pieleanu, prima reacție la candidatura lui Antonescu: Este singurul care...

Crin Antonescu și Cristian Bușoi, în 2009
Crin Antonescu și Cristian Bușoi, în 2009

Marius Pieleanu a comentat revenirea liberalului Crin Antonescu în politică prin anunțarea candidaturii la alegerile europarlamentare.

Marius Pieleanu susține că decizia lui Crin Antonescu de a depune candidatura pentru alegerile europarlamentare, ar putea fi doar "un prim pas" care anunță și o implicare în viața reală a Partidului Național Liberal.

"Este singurul politician cu carismă"

"Eu nu am decât să mă bucur. Dincolo de simpatia mea explicită, personală față de dânsul, cred că prezența domniei sale aduce un plus nu numai PNL-ului la vot ci și mai echilibrează puțin din mulțimea personalităților românești de proastă calitate care populează astăzi viața politică din România. Și probabil să fie doar un prim pas din perspectiva reîntoarcerii sale în viața politică din România, adică cea internă și sper ca potențialul scor bun obținut de PNL prin prezența domniei sale pe o poziție eligibilă să fie un motiv suficient pentru a-l convinge să ia frâiele puterii înapoi în PNL într-o formă sau alta, pentru că din păcate, astăzi este singurul politician cu carismă și care poate să însemne foarte mult pentru climatul vieții politici din România”, a declarat sociologul Marius Pieleanu la Antena 3.

Citește și Crin Antonescu și-a depus candidatura la europarlamentare 2019

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel