Antonescu: De remarcat tulburarea cu totul nemaivăzută a lui Băsescu

Crin Antonescu 4
Crin Antonescu 4

Pozițiile față de Schengen și Republica Moldova, exprimate de președintele Băsescu în ultima sa declarație de presă, sunt corecte, dar trebuie remarcată "tulburarea nemaivăzută" a șefului statului la întrebarea despre Gazprom a unui jurnalist, a declarat, joi seara, la Realitatea Tv, președintele PNL, Crin Antonescu.

"Cu voia dvs am să spun foarte concentrat ce cred, fără să fac eu analiza spuselor lui Băsescu. Unu, privitor la Republica Moldova, pozițiile și demersul sunt corecte. Doi, privitor la Schengen și implicit la situația statului de drept din România, poziție corectă azi, dar în perfectă contradicție cu ieșirea de acum nici 48 de ore a aceluiași președinte (...) Trei, de remarcat tulburarea cu totul nemaivăzută și reacția cu totul nepotrivită pe care a avut-o la întrebarea unui gazetar pe baza unei anchete jurnalistice începute ieri", a spus Antonescu.

Cu privire la Republica Moldova, copreședintele USL a precizat că implicarea președintelui Băsescu este legitimă, pentru că România este membru al Consiliului European și, mai ales, pentru că Bucureștiul are "o relație cu totul specială cu Republica Moldova".

Liberalul a refuzat să comenteze decizia Inspecției Judiciare care a hotărât că declarațiile premierului Ponta au încălcat independența Justiției, rezumându-se la a lua "act de poziția exprimată de CSM", care și-a asumat raportul IJ.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel