Urmărește emisiunea live


Antonescu, de o alianţă PDL-PNL: E jenant ca preşedintele să stea pe la uşi

Crin Antonescu a declarat luni că nu poate lua în serios afirmaţiile lui Băsescu potrivit cărora nu exclude o alianţă PDL- PNL.

“A câta oară auziţi asta? Atunci când vă spune altceva decât lucruri pe care le-a spus de 15 de 50 ori. A primit de la mine, de la domnul Ponta, de la domnul Daniel Constantin, de la toţi colegii noştri din conducerea partidelor de fiecare dată acelaşi răspuns”, a susţinut Crin Antonescu întrebat despre o posibilă alianţă PDL cu PNL.

În acest sens, el a mai spus că este jenant ca preşedintele să stea pe la uşi. “E jenant ca preşedintele să stea pe la uşi, ba la PSD... înţelege şi necăjitul ăla din stradă dacă-i spui: <mă, nu am mărunt. Lasa-mă!>, o dată, de două ori, de trei ori înţelege şi îşi vede de treabă”, a declarat ironic Antonescu.

Președintele Traian Băsescu a declarat duminică, la Pro Tv, că vede o coaliție PDL-PNL, și nu una PDL-PSD, variantă care a eșuat în trecut din "interese electorale".

"Nu cred că este posibil așa ceva", a afirmat șeful statului, întrebat dacă vede după alegeri un guvern format de PDL și PSD.

"Cred că, dacă e vreo variantă care să apropie două partide e PDL-PNL. Cu PSD-ul s-a încercat marea coaliție, au abandonat-o pe nimic pentru interese electorale", a reiterat președintele.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel