Antonescu: Dacă aș fi în locul d-lui Dragnea...

ponta dragnea dc
ponta dragnea dc

Președintele PNL, Crin Antonescu, a fost întrebat, marți seara, la Antena 3, dacă, în locul vicepremierului Liviu Dragnea, ar fi demisionat din funcția ministerială în urma trimiterii în judecată pentru presupuse fapte de corupție. 

Primul răspuns al lui Crin Antonescu a fost că nu poate să se pună în locul vicepremierului, pentru că situațiile diferă de la una la alta. La insistențe moderatorilor, liberalul a declarat: "Dacă eram Liviu Dragnea, probabil că nu [m-aș fi retras din Guvern]. Nu m-aș fi retras atâta timp cât s-a dovedit că atâta timp cât ești ministru nu împiedici mersul justiției", a spus președintele PNL.

El a exemplificat prin cazul Relu Fenechiu, în care, spune Antonescu, procurorii au putut să-și construiască ancheta chiar dacă liberalul a deținut funcția de ministru al Transporturilor până la data condamnării la 5 ani de închisoare cu executare.

Anterior, Antonescu nu a putut răspunde la întrebarea de ce Varujan Vosganian și-a dat demisia din Guvern, iar Liviu Dragnea refuză s-o facă.

Crin Antonescu a continuat prin a ataca-o pe Monica Macovei, fost ministru al Justiției, despre care spune că a dat ordine procurorilor la televizor.

"Eu nu cunosc vreun procuror din parchetele astea. Trei sferturi din dânșii sunt foști consilieri ai Monicăi Macovei, ba puși de Macovei", a adăugat Antonescu.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel