Antonescu: Dacă ajung păpușa PSD, nu mai candidez la președinție

Crin Antonescu s-a intalnit cu Basescu
Crin Antonescu s-a intalnit cu Basescu

Președintele PNL, Crin Antonescu, subliniază că nu se va abține de la a-și face publice părerile de teamă că PSD nu-i va mai oferi sprijinul la alegerile prezidențiale din 2014. Liberalul spune că preferă să nu mai candideze la prezidențiale, decât să depindă de social-democrați, să ajungă "păpușă".

Victor Ponta declarase anterior că la întrebarea cine va fi candidatul PSD, "până alaltăieri, v-aș fi spus fără îndoială Crin Antonescu, dar am văzut zilele trecute că nu mai vrea să mai fie candiatul PSD"

"Eu am făcut un comentariu avant la lettre, poziția asta care spune dl Ponta că așa din senin eu nu mai vreau sprijinul USL-ului, e discutabilă. Acum s-a dat liber, a ieșit dl. Rus din bârlog, a comentat. Noi avem niște lucruri la care ne-am angajat să le facem în țara asta. Printre altele și o canidatură comună la Președinție. N-aș face ceva ce nu cred doar pentru a nu fi președinte", a declarat Antonescu, luni seara, la B1 Tv.

Întrebat dacă îi este teamă că PSD are altă agendă în ceea ce privește alegerile prezidențiale, președintele PNL a răspuns: "Dacă îmi era teamă cred că n-am fi avut acum această discuție și această suită de declarții. Dacă eu în 2014 sunt în situația unui soi de obiect, de păpușă, dacă vrea PSD-ul să candidez la preșdinție, dacă nu nu, nici nu candidez".

Crin Antonescu a insistat că nu are niciun fel de "ezitare, de timiditate," în acțiunile sale, de frica lipsei sprijinului PSD.

"Dacă dl. Rus sau dl. Sârbu sau dl. Ponta are impresia că eu am să spun mai puțin ce cred doar de teama că nu mă vor mai susține, se înșală foarte tare", a mai spus Antonescu.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel