Antonescu confirmă ancheta DeCe News: vrea să îl cheme pe Ungureanu la BP al PNL

ungureanu
ungureanu

Crin Antonescu a comentat afirmaţiile lui Mihai Răzvan Ungureanu care a spus că el şi în acest moment este membru autosuspendat al PNL. Premierul şi liderul PNL au confirmat ancheta DeCe News care a dezvăluit pentru prima oară faptul că MRU este încă membru al PNL. Conform statutului liberalilor, aceştia nu îl pot suspenda de Ungureanu pentru că acesta nu a depus nicio cerere de demisie. Dacă PNL va lua o astfel de decizie, Ungureanu se poate adresa comisiei de etică, iar aceştia ar putea decide păstrarea în partid.

"În cazul domnului Ungureanu credeam că lucrurile sunt simple, și anume, că domnia sa o dată revenit la civilie, să spun așa, sau revenit în politică nu mai are vreo legătură cu Partidul Naţional Liberal de vreme ce nu a făcut o solicitare de a-și relua calitatea de membru efectiv, de membru plin, și credeam că asta este interpretarea pe care putem juridic, și mai ales politic, să o dăm cu toții, în faţa unei situaţii evidente. Faptul că domnul Ungureanu a ţinut să reamintească sau să-şi autodefinească în acest moment situația ca membru PNL, fie el și autosuspendat, ne poate duce în situația - glumind puțin, fie să-l chemăm la Biroul Politic Central şi să vedem cam ce are de gând, glumesc, fie să formalizăm o stare de lucruri", a spus Crin Antonescu.

Întrebat dacă îl dă afară sau nu pe Ungureanu, Antonescu a răspuns: "Domnul Ungureanu e ridicol pretinzând că mai e un fel de membru al PNL."

Liderii PNL spun că aşteaptă în continuare ca Mihai Răzvan Ungureanu să le trimită o scrisoare prin care să-i anunţe că pleacă din PNL, după ce în urmă cu câteva zile premierul s-a definit ca "membru autosuspendat al PNL".

Citeşte aici ancheta DeCe News care a pornit tot scandalul:

Răzvan Ungureanu, membru PNL cu acte. Liberalii, prinşi la mijloc de jocul dublu al premierului

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel