Antonescu, către Ponta: Ești prost!

Liderul PNL Crin Antonescu spune că premierul Victor Ponta este "prost" dacă își închipuie că a sfidat liderii Opoziției atunci când a părăsit plenul în momentul citirii moțiunii de cenzură.

"Pentru cine sau la adresa cui este această sfidare. Dacă tu crezi că e la adresa lui Antonescu, a lui Blaga, a cui a mai semnat, a peneliștilor, a Opoziției, atunci ești prost. Ești prost pentru că noi nu ne reprezentăm pe noi. Pentru că tu sfidezi parlamentul și sfidezi cetățenii României, care, măcar așa, printr-o dezbatere, că de aia se fac moțiuni de cenzură.

Păi și noi știm că nu cade guvernul la fiecare moțiune, dar o facem pentru că știm că e o ocazie ca în fața cetățenilor, a problemelor cetățenilor, să discutăm, Opoziția cu Puterea, despre guvernare", a declarat Crin Antonescu, marți seară, la Realitatea Tv.

"Când spui că n-ai chef, asta le spui cetățenilor României", a adăugat Antonescu.

Premierul Victor Ponta a ieșit, luni, din sala Parlamentului spunând că "se citeşte din nou textul moţiunii şi durează o oră". Premierul a răspuns în doar 20 de secunde moţiunii de cenzură iniţiată de PNL la adresa Guvernului, spunând că aceasta a fost introdusă ca un element de campanie electorală, dar campania s-a încheiat, românii au votat şi trebuie "să ne întoarcem toţi la treabă".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel