Antonescu: Boc seamănă cu Ali Comicul, șeful propagandei lui Saddam

crin_antonescu-miini-curate
crin_antonescu-miini-curate

Crin Antonescu, l-a comparat,  miercuri, pe  Emil Boc cu șeful propagandei fostului dictator irakian Saddam Hussein, care anunța la CNN că americanii fug când de fapt el era cel fugărit. Presa l-a poreclit Ali Comicul, un nume ridicol spre deosebire de Ali Chimicul, fratele lui Saddam care folosise arme chimice și era un simbol al cruzimii.

„Am văzut că cineva, Cristian Tudor Popescu, cred, îl compara, îi compara discursul lui Boc, cu propaganda nazistă din primăvara lui 1945. Mă despart în evaluare de domnul Cristian Tudor Popescu. Cei care făceau în 1945, Hitler, Goebbels și alții, propaganda nazistă, au fost niște odioși, dar nu au fost niște caraghioși. Domnul Boc seamănă cel mult cu acel ministru al propagandei lui Saddam Hussein care, aproape cu soldații americani în spate, striga la CNN că americanii sunt puși pe fugă”, a declarat Antonescu, referitor la discursul pe care Boc l-a ținut miercuri, la prânz și în care a declarat că partidul este unit.

Președintele PDL, Emil Boc, a declarat miercuri că nu va cere organizarea unui Congres al partidului până la alegeri și că nu intenționează să își dea demisia din fruntea formațiunii.

“Evaluările se fac după alegeri, am fost mandatat de Congres să conduc partidul în aceste alegeri și la momentele potrivite se fac evaluări potrivit statutului PDL”, a declarat Boc, întrebat dacă va convoca un Congres al partidului. Totodata, președintele PDL a mai declarat că[ partidul va rămâne unit.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel