Antonescu: Băsescu încearcă, fără succes, să dezbine PNL

Crin Antonescu
Crin Antonescu

Liderul Partidului Naţional Liberal, Crin Antonescu, consideră că, prin numirea lui Teodor Meleşcanu la şefia Serviciului de Informaţii Externe, președintele Traian Băsescu încearcă să dezbine, "fără succes", PNL.

"Cred că Traian Băsescu încearcă pentru a nu ştiu câta oară, fără succes, să dezbine PNL. Nu va reuşi. Teodor Meleşcanu va fi, după toate probabilităţile, exclus pe 12 martie din PNL în urma opţiunii pe care domnia sa a făcut-o. Cred că încearcă să arate cui îl mai crede, că iată că este dispus la dialog cu Opoziţia, de parcă Opoziţia sau cineva din Opoziţie i-ar fi cerut conducerea unui serviciu secret", a comentat Antonescu în cadrul unui interviu acordat Agerpres.

Totodată, președintele PNL consideră că Traian Băsescu își promovează, în plan extern, imaginea ”unui preşedinte care este deasupra jocului partidelor", fără a înregistra însă credibilitate.

"Cred, de asemenea, că încearcă să îşi vândă, eventual în afară, imaginea unui preşedinte care este deasupra jocurilor partidelor, ceea ce eu nu cred că are niciun fel de succes sau credibilitate", a completat preşedintele PNL.

Întrebat în ce condiții ar demisiona de la conducerea PNL, Crin Antonescu a susținut că doar ”în scenariul în care USL nu câştigă alegerile parlamentare. Înţelegând prin câştigarea alegerilor parlamentare formarea următorului Guvern”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel