Antonescu: Băsescu îmbătrânește accelerat și minte grobian

Băsescu Antonescu
Băsescu Antonescu

Liderul PNL Crin Antonescu i-a răspuns președintelui Traian Băsescu, după ce șeful statului l-a catalogat ca fiind "nefrecventabil".

"Nefrecventabil înseamnă un om pe care omologii lui internaţionali evită să îl întâlnească", a replicat preşedintele Senatului, în ediția de marți a emisiunii "La Ordinea Zilei", de la Antena 3. În acest context, Crin Antonescu a amintit că a avut întâlniri oficiale cu omologul său spaniol, cu speakerul Camerei Lorzilor, cu preşedintele Senatului din Elveţia şi că urmează să aibă o întâlnire şi cu omologul său polonez.

"Regimul meu de frecventabilitate este unul perfect normal", a precizat liderul liberal. Referitor la Traian Băsescu, el a spus: "El o fi frecventabil, dar nu e frecventat". Președintele PNL pune declaraţiile șefului statului "pe seama unei îmbătrâniri accelerate" şi a "unei încercări jenante de a minţi grobian această naţiune încă o dată". Crin Antonescu a clasificat drept jalnic "acest spectacol în care un şef de stat iese şi-l toarnă pe primul ministru".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel