Antonescu: Băsescu este doar un cetăţean în tricou albastru

antonescu antena
antonescu antena

Crin Antonescu a lansat un atac dur la adresa lui Traian Băsescu susţinând că acesta nu mai are nicio atribuţie în acest moment. Antonescu a precizat că Traian Băsescu este doar un cetăţean care îşi permite să ameninţe nişte oameni cu funcţii importante în stat cu închisoarea sau cu altceva.

„Important este ca primarii să facă ceea ce este de datoria lor să facă, important este ca Ministerul Administraţiei şi Internelor să funcţioneze ignorând toate ameninţările sale“, a declarat Crin Antonescu. Preşedinte interimar a precizat că şi mai important este ca Parchetul General să înţeleagă că nu lucrează la ordinele unui „cetăţean în tricou albastru care iese din când în când în faţa unui gard şi face declaraţii.“, a spus Antonescu.

Crin Antonescu a ţinut să precizeze că după opt ani în care Traian Băsescu ne-a vorbit despre reformă "statul este al dracului de reformat". Întrebat dacă nu se teme să îşi asume preşedinţia în condiţiile unei astfel de situaţii. "La o întrebare sinceră, vă răspund sincer: îmi este teamă! Ar fi nefiresc să nu îmi fie. Dar în acelaşi timp ştiu că ne-am asumat o responsabilitate".

Antonescu a explicat că el a promis că nu va schimba niciun şef de la DNA sau Parchet. Preşedintele interimar a ţinut să precizeze că în cazul în care propunerea ar fi venit din partea ministrului Justiţiei, nu putea ignora varianta. "Important ar fi ca acel om să nu fie implicat politic. Să fie un om care să nu poată fi acuzat că are vreo legătură cu PSD, PNL, PDL sau mai ştiu eu cu cine". .

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel