Antonescu: Băsescu a avut în spate PCR și Securitatea, acum minte că are în spate SUA și Europa

protest
protest

Traian Băsescu a avut în spate PCR și Securitatea lui Nicolae Ceaușescu, iar acum minte, afirmând că are în spate SUA și Europa, a declarat, duminică, președintele interimar Crin Antonescu la mitingul organizat de către USL la Iași, amintind că în lumea democratică nimeni nu condiţionează o ţară de prezenţa unui om.

”Se răspândeşte minciuna că dacă poporul român îi va spune "pa" lui Traian Băsescu, îi va spune "destul", "pleacă", România va fi scoasă din Europa. Traian Băsescu e un om care a fost obişnuit să aibă mereu pe cineva în spatele lui. A avut în spatele lui Partidul Comunist Român, era în nomenclatura comunistă la Revoluţia din decembrie. Nu eu, nici Ponta. A avut în spatele lui securitatea lui Ceauşescu când stătea la Anvers şi când eu sau Ponta nu credeam să vedem Europa în viaţa noastră. Şi acum minte când spune că are în spate SUA sau Uniunea Europeană”

"Traian Băsescu e un om obişnuit să aibă în spate pe cineva, a avut în spate Partidul Comunist Român, era nomenclaturist la Revoluţie. Nu eu şi Ponta. A avut în spatele lui Securitatea lui Ceauşescu când stătea la Anvers şi când eu sau Ponta nu credeam să vedem Europa în viaţa noastră. Acum minte că are în spatele lui Statele Unite şi Europa. Este o minciună. Nimeni din lumea liberă, într-o lume democratică, nu condiţionează o ţară ca România de prezenţa unui om ca Băsescu", a susţinut preşedintele interimar.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel