Antonescu: Aş considera scandaloasă o rocadă Kovesi-Morar

Crin Antonescu 2
Crin Antonescu 2

Crin Antonescu, liderul PNL, a comentat situaţia de la Oltchim şi consideră că ruperea relaţiilor cu Dan Diaconescu este cea mai bună soluţie. Liderul PNL a comentat însă acid mişcarea făcută de Kovesi, care l-a numit pe Morar interimar la Procuratura Generală.

"Salut faptul că, la capătul acestui termen din fericire scurt, Guvernul a făcut ce trebuia să facă, adică să înceteze orice legătură directă sau indirectă cu Dan Diaconescu. Salut faptul că premierul, împreună cu ministrul Economiei, au şi elementele aşa-numitului "plan B" în chestiunea Oltchim. Chiţoiu şi Vulpescu sunt oameni care au făcut şi lucruri foarte curajoase. La Hidroelectrica, atacul frontal dat în încrengătura "băieţilor deştepţi" s-a făcut tot cu aceşti oameni. Din toată povestea asta, "circul" cum îi spun unii, sunt şi învăţături de tras: în 2012 facem faţă unei realităţi canceroase a economiei şi administraţiei româneşti", a declarat Crin Antonescu.

Liderul PNL a adăugat că acest scandal cu Oltchimul ar putea aduce deservicii electorale USL-ului, dar totul va depinde de ce va face guvernul în continuare. Dacă planul B anunţat de Ponta va funcţiona, atunci ar putea fi chiar un câştig pentru USL, dacă nu, va fi un recul.

Antonesu a criticat în termeni duri o eventuală rocadă Kovesi-morar. "Există această dorinţă ca între aceste două miraculoase persoane din justiţie - Kovesi şi Morar - să se petreacă o rocadă. E cert că Traian Băsescu aşa doreşte lucrurile. Decizia e exclusiv a ministrului Justiţiei. Aş considera scandalos ca din partea acestui guvern să vină o asemenea propunere. Sunt convins că în ţara asta există magistraţi capabili", a spus Crin Antonescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel