Antonescu anunță mișcări de forță: E o ghiulea la Guvern

Președintele PNL, Crin Antonescu, spune că liberalii nu au uitat despre scandalul posibilului trafic de influență făcut din cabinetul premierul Ponta, ci urmează să atace în forță pe acest subiect la momentul potrivit.

Antonescu a spus că PNL are multe subiecte pe agendă și la fel de multe explicații de cerut, dar toate au fost păstrate în umbră datorită sărbătorilor pascale.

"Deoarece vin sărătorile am amânat subiectul Duicu, Stroe, Vlad Stoica (șeful cancelariei premierului - n.r)", a arătat Antonescu.

Șeful PNL a sugerat că nu este exclusă o comisie parlamentară pentru a investiga cazul șefului Consiliului Județean Mehedinți, Adrian Duicu.

Citește și: Antonescu: Ponta a amenințat oameni cu pușcăria în Parlament și în ședințele USL

"A fost o tăcere din partea noastră (...) Ghiuleaua este în acest caz (Duicu - n.r) în sediul guvernului și nu este vorba de nimic altceva decât de aceea că trebuie, și dacă nu a venit până acum o vom cere  în toate formele pe care inclusiv parlamentul le permite, și să avem un răspuns de la primul ministru în legătură cu acest episod, care nu este unul minor", a spus Crin Antonescu, joi seară, la emisiunea "Jocuri de Putere", difuzată de Realitatea Tv.

Crin Antonescu a mai precizat că nu a restras niciun parlamentar din comisia Nana.

El a explicat că nu a semnat plângerea penală pe numele lui Băsescu, plecată de la atacurile președintelui la senatorul Gabi Firea, pentru că nu este parte vătămată în acest caz.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel