Antonescu: Antonie Solomon îi înmâna săbii voievodului Băsescu

solomon
solomon

Crin Antonescu a declarat despre Antonie Solomon că ”îi înmâna săbii voievodului Băsescu” și interzicea celor care nu erau de partea președintelui să intre în Craiova.

”Cel mai portocaliu era acest domn Antonie Solomon, care îi înmâna săbii voievodului Băsescu, care interzicea tuturor celor care nu erau de partea lui Băsescu să mai calce în Craiova și în Dolj, care făcea mari planuri de viitor cu Băsescu și cu sabia. Băsescu a folosit sabia pentru a tăia puținii bani ai oamenilor care muncesc. A folosit sabia pentru a tăia din pensii. A folosit sabia aia voievodală pentru a omorî 200.000 de firme private și a genera, până la urmă, prin politica lui, a lui Boc, a lui Udrea, a lui Solomon un milion de șomeri.

Domnului Solomon nu știu cât de bine i-a mers, dar astăzi domnul Solomon nu mai are nici un fir de portocaliu, nici un fir de PDL și, sub o identitate nouă, cu altă culoare, vă face din nou cu mâna. Eu cred că, indiferent de ce vrea să spună prin acest salut, dumneavoastră, craiovenii, trebuie să-i spuneți: Adio! Să-i spuneți: Du-te după Boc! Du-te după Udrea! Du-te după Băsescu, în curând!”, a spus Antonescu la mitingul electoral din județul Dolj.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel