Antonescu, despre o confruntare cu Ponta sau Tăriceanu pentru Cotroceni

Liberalul Crin Antonescu a analizat, în emisiunea lui Victor Ciutacu, de la România TV, posibilitatea unei confruntări pentru scaunul de la Cotroceni cu Victor Ponta sau Călin Popescu Tăriceanu.

 

"Tăriceanu nu se pune problema să fie sprijinit, el este pus…"

Crin Antonescu a analizat posibilitatea unei confruntări cu liberalul Călin Popescu Tăriceanu, în turul doi, pentru scaunul de la Cotroceni: "Acum ce facem, glumim? Eu cu dl Tăriceanu sau oricine altcineva sunt pregătit oricând de confruntări, nu e scopul meu în viaţă să-l caut pe Tăriceanu să ne confruntăm, dar nu cred nicio secundă că Tăriceanu va fi candidatul PSD. Domnul Tăriceanu nu se pune problema să fie sprijinit, el este pus… de la începutul carierei a fost pus, de Amedeo Lăzărescu la conducerea PNL, de Patriciu în aripa tânără, adus înapoi de Cataramă, pus de Băsescu premier...acu e pus de PSD la Senat, dacă o să-l pună şi candidat…".

"Dacă vă imaginaţi că va exista pentru cineva o competiţie uşoară, vă înşelaţi"

În schimb, despre posibilitatea ca Victor Ponta să-i fie contracandidat, liderul liberal spune că "Este problema PSD şi a d-lui Ponta. Cum am spus şi cu alte prilejuri, Ponta ar fi un candidat redutabil, dar nu e preocuparea mea să stau să dau în bobi, nu e partidul meu, nu e treaba mea. Eu candidez la Preşedinţia unei ţări, tu te confrunţi cu cetăţenii români şi prima ta preocupare este ce le propui… dacă vă imaginaţi că va exista pentru cineva, indiferent cine o să candideze, o competiţie uşoară, vă înşelaţi".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel