Antonescu le-a mulțumit în plen Regelui Mihai și președintelui Constantinescu

Fostul șef al Senatului, Crin Antonescu, a vorbit în plenul Parlamentului cu prilejul ședinței solemne care marchează 10 ani de apartenență a României la NATO, ținând să mulțumească, în numele PNL, Majestății Sale Regelui Mihai I și fostului președinte Emil Constantinescu (1996-2000).

"Sărbătorim astăzi 10 ani de la intrarea României în NATO, cum bine sărbătorim pentru că apartenența țării noastre la Organizația Atlanticului de Nord este probabil cea mai mare reușită diplomatică și istorică a României, este o șansă uriașă și este o premiză pentru viitorul optimist al acestei țări", și-a început liderul liberal discursul.

Antonescu a mulțumit, în numele PNL, "armatei române și structurilor operative de intelligence care au dovedit și dovedesc profesionalism, loialitate, devotament și spirit de sacrificiu".

Șeful PNL a numit armata română un "segment de elită" al societății românești și "poate instituția cea mai apreciată de partenerii noștri"

Crin Antonescu a ținut să numească "doi oameni pentru că trebuie să le fie făcută dreptate". Președintele PNL le-a mulțumit Majestății Sale Regelui Mihai I și fostului președinte Emil Constaninescu.

"Nu sunt singurii care au lucrat și care și-au asumat decizii curajoase, dar sunt poate oamenii ale căror merite au fost până acum cel mai adesea trecute în  umbră", a adăugat Antonescu.

Crin Antonescu a declarat în mai multe ieșiri publice că, în opinia sa, Emil Constantinescu a fost cel mai bun președinte al României democrate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel