Antena 3: Cum erau aranjate aparițiile Elenei Udrea la PRO TV

Antena 3 a prezentat, luni seara, în cadrul emisiunii "Sinteza zilei", o serie de documente care arată cum erau aranjate aparițiile Elenei Udrea în trustul patronat de Adrian Sârbu.

În referatele DNA, reluate de Antena 3, este prezentat modul în care erau aranjate apariţiile Elenei Udrea în emisiunile de la PRO TV, precum "După 20 de ani" sau "Ştirile Pro TV", dar și în publicațiile patronate de Adrian Sârbu, respectiv "Ziarul Financiar", "Gândul", "Mediafax",  "Ce se întâmplă doctore?", în condiţii agreate de fostul ministru.

"Filmările vor avea loc pe 6 sau 7 mai, când vrei tu. (...) Au nevoie de temele pe care vrei să le atingi. (...) Să spui exact ce, cum vrei. (...) Interviu când vrei, pe ce teme vrei. (...)", sunt câteva extrase din mailurile primite de Elena Udrea de la emisiunile trustului Media Pro.

Mai mult, consiliera Elenei Udrea trimitea întrebările preferate de fostul ministru jurnaliştilor de la "După 20 de ani", aşa cum indică documentele prezentate de Mihai Gâdea la "Sinteza zilei".

Extrasele din acest mailuri au fost puse la un loc de procurorii DNA, în urma percheziţiilor informatice efectuate în dosarul lui Tudor Breazu, fostul asistent personal al Elenei Udrea.

Un alt mail e de la Cristian Călugăru, cel cunoscut în perioada cât Udrea a stat în arest drept "echipa de comunicare". 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel