Antena 1 a ”bătut” Pro TV cu Asia Express

Cea de-a doua ediţie a primului stage Asia Express – Drumul Împăraţilor s-a impus ca lider detaşat de audienţã la nivelul tuturor categoriilor de public. 

Conform datelor oferite de Kantar Media, la nivelul publicului comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, Antena 1 a fost lider cu o medie de 8.4 puncte de rating și 27.2% cota de piață, fiind urmată de Pro Tv cu 5.4 puncte de rating și 17.6% cota de piață. Şi la orașe, a doua ediţie a primului stage al show-ului de la Antena 1 a fost lider detașat cu o medie de 7.4 puncte de rating și 19% cota de piață, în vreme ce Pro Tv se clasa pe locul al doilea cu 5.3 puncte de rating și 13.5 procente din cota de piață. Și la nivelul întregii populații a țării, show-ul a fost lider cu o audiență medie de 6.7 puncte de rating și 16.8% cota de piață, Pro Tv ocupând şi de această dată locul al doilea cu 6.3 puncte de rating și 15.9% cota de piață. 

Antena 1 a fost lider de audiență şi în Prime Time, atât pe publicul comercial, cât şi la nivel urban. Astfel, în intervalul 19.00-23.00, Antena 1 a înregistrat la nivelul publicului comercial din mediul urban cuprins între 18-49 de ani o audiență medie de 7.7 puncte de rating și 25.1% cotă de piață, în timp ce Pro Tv se situa pe poziția secundă cu 5.6 puncte de rating și 18.4% cotă de piață. Ierarhia se păstrează şi la nivelul publicului urban. 

Noi misiuni dificile

Luni, de la 20:30, o ultimă probă dificilă stă între concurenți și imunitatea primei etape din Turcia, iar vedetele Asia Express vor lupta din răsputeri pentru a-și asigura locul în cursă. Traseul va fi presărat în seara aceasta cu multe misiuni care par greu de îndeplinit și care își vor spune cuvântul asupra stării de spirit a vedetelor: ”Am clacat! Asta s-a întâmplat. Starea mea în momentele acelea era de chemat salvarea”, va mărturisi Zarug. Cum s-a desfășurat momentul plin de tensiune, telespectatorii vor afla în seara aceasta. 

Tot diseară, pe Drumul Împăraților, vedetele vor fi provocate să facă față și la o misiune care nu va fi deloc pe gustul lor. Aricii de mare sunt o delicatesă locală, însă concurenților le va fi dificil să îndeplinească contracronometru prima probă culinară a competiției: ”Mi-a ajuns ariciul în stomac și mi-a ieșit înapoi!”, va spune Cuza.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel