Antena 1, schimbări în grila de programe. Ce se întâmplă cu Asia Express

Postul de televiziune Antena 1 a decis să facă mai multe schimbări în grila TV. Modificările vizează și show-ul Asia Expres și serialul Sacrificiul. 

Începând de duminicã, 22 martie, cel mai dur reality-show, Asia Express- Drumul Comorilor, va fi difuzat la Antena 1 patru zile consecutive. Așa se face că duminică, luni, marți și miercuri, de la 20:00, telespectatorii vor avea ocazia să urmărească maratonul spectaculos al concurenților prin Filipine și Taiwan, cele două țări ale traseului de anul acesta.

Serialul Sacrificiul, de la ora 22:00 

Din 25 martie, Sacrificiul – Alegerea va continua cele trei povești de dragoste inspirate din viața reală în fiecare miercuri, de la 22:00, la Antena 1. Cum va evolua relaţia dintre Ioana şi Andrei şi dacã va renunţa Robert la femeia iubitã, telespectatorii vor putea afla urmãrind cele mai noi episoade ale serialului. Tot astfel, aceştia vor putea afla şi prin ce încercãri va trece relaţia dintre Maria şi Amza, dar şi cum va evolua relaţia dintre Irina, cea care a acceptat propunerea Divei de a fi mama purtătoare pentru copilul ei și al lui Bobi şi cei doi.

În fiecare joi, începând cu data de 26 martie, telespectatorii vor putea urmãri filmele de Prime Time de la Antena 1, urmând ca imediat dupã sã trãiascã emoţiile jocului şi sã cunoascã poveştile impresionante ale celor care vor lupta cu Marele Zid. Astfel, în fiecare joi, imediat dupã film, Vali Butnaru le dã întâlnire tuturor în faţa micilor ecrane cu noi ediţii ale quiz-show-ului care a îndeplinit până acum zeci de vise și i-a făcut pe participanți să treacă prin toate stările, de la agonie, la extaz, doar prin căderea unei singure bile - The Wall- Marele Zid.

Program la final de săptămână 

Serile de vineri vor fi şi ele consacrate filmelor pentru întreaga familie, în vreme ce în fiecare sâmbãtã, de la 20:00, juraţi iUmor Delia, Mihai Bendeac și Cheloo vor avea de jurizat numerele unor concurenți neașteptați, din întreaga lume, dar vor fi nevoiți să se reîntâlnească și cu unii pe care sperau, probabil, să nu îi mai vadă vreodată. Surpriza acestui sezon, maneta cu rolul de a împiedica un concurent sã se întoarcã pe scena iUmor în sezoanele ce vor urma le va da în continuare mari bãtãi de cap concurenţilor.

Tot sâmbãta, imediat dupã iUmor, de la 22:45, aventurile primarului Stelian Manole şi ale oamenilor din comunitatea pe care acesta o conduce continuã în cele mai noi episoade ale serialului de comedie Mangaliţa, de la Antena 1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel