ANP, precizări în cazul Dragnea. Care este starea fostului lider PSD

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea

Administrația Națională a Penitenciarelor a făcut precizări despre starea lui Liviu Dragnea.

Administrația Națională a Penitenciarelor a anunțat joi că niciun pacient de la Spitalul Jilava nu necesită îngrijiri de terapie intensivă și că starea tuturor pacienților este stabilă. Precizările au fost făcute după ce Codrin Ștefănescu a anunțat că starea lui Dragnea s-a înrăutățit, scrie Mediafax.

„Niciun pacient aflat în custodia Penitenciarului-Spital București-Jilava nu necesită îngrijiri medicale de terapie intensivă, unitatea penitenciar-spital asigurând conduita terapeutică specifică pentru forme ușoare și medii de îmbolnăvire cu Covid-19”, a transmis ANP.

Potrivit reprezentanților instituției, starea de sănătate a tuturor pacienților confirmați pozitiv SARS-CoV-2 este stabilă și nu au fost înregistrate modificări care să impună suport medical extern. Fostul secretar general al PSD Codrin Ștefănescu anunțase anterior că starea de sănătate a lui Liviu Dragnea, internat la Spitalul-penitenciar Jilava, s-a înrăutățit.

"Nu se poate face dovada calității petentului"

„Informațiile cu caracter confidențial (informațiile privind starea pacientului, rezultatele investigațiilor, diagnosticul, prognosticul, tratamentul, datele personale) pot fi furnizate numai în cazul în care pacientul își dă consimțământul explicit sau dacă legea o cere în mod expres. Prin solicitarea telefonică a acestei categorii de informații, nu se poate face dovada calității petentului, existând riscul diseminării unor informații confidențiale în afara cadrului legal, de natură a prejudicia interesele persoanelor vizate”, au mai transmis reprezentanții ANP.

Fostul lider al PSD Liviu Dragnea a fost confirmat cu Covid-19 și a fost transferat la Penitenciarul-spital Jilava.

Vezi și: Codrin Ştefănescu, mesaj ÎNGRIJORĂTOR despre Liviu Dragnea: Starea sa de sănătate s-a agravat! Brusc!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel