Anişoara Stănculescu (ALDE) vrea să fie noua Olguța Vasilescu

Prim-vicepreşedintele ALDE Dolj şi preşedinte al ALDE Craiova, Anişoara Stănculescu, va candida din partea acestei formaţiuni pentru funcţia de primar al Craiovei la alegerile locale parţiale din 11 iunie, a anunţat preşedintele ALDE Dolj, deputatul Ion Cupă.

Anişoara Stănculescu a afirmat că este un om politic nou ceea ce consideră că este o calitate, iar în câteva zile îşi va prezenta proiectul pentru Craiova.

'Îmi asum această candidatură şi voi încerca să reprezint aşa cum se cuvine organizaţia noastră şi, mai cu seamă, pe cei care m-au încurajat şi m-au făcut să am această opţiune, atât din partid cât şi din afară. Sunt un om politic nou, dar consider că acest lucru este mai degrabă o calitate. Craiova are nevoie de conducători cu dragoste de oraş, dar şi cu dragoste de semeni. Nu voi intra în niciun fel de conflict de natură politică sau personală cu niciunul dintre candidaţi. În câteva zile voi face public proiectul meu pentru Craiova, iar campania o voi desfăşura stând de vorbă cu oamenii', a spus candidata ALDE.

Stănculescu, care este şi directorul de cabinet al prefectului de Dolj, Narcis Purcărescu, a mai afirmat că se va consulta cu un jurist pe tema compatibilităţii dintre funcţia pe care o ocupă la Prefectura Dolj şi cea de candidat. Până acum şi-au mai anunţat candidatura la funcţia de primar al Craiovei senatorul Mario Ovidiu Oprea din partea PNL, actualul primar interimar Mihai Genoiu din partea PSD, avocatul Lucian Bernd Săuleanu, decanul Baroului Dolj, deputatul Adrian Prisnel din partea USR şi Dumitru Călina din partea PMP. Funcţia de primar al Craiovei a rămas vacantă după ce Lia Olguţa Vasilescu a fost aleasă deputat la scrutinul parlamentar din 11 decembrie 2016, scrie Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel